İNEGÖL
İnegöl’de huzurevi sakinleri, Kafkasspor maçında özel tribün bölümünde ağırlandı. Yaşlılar, taraftarların alkışları arasında takımlarına tezahüratlarla destek verdi.
Huzurevinden alınarak stada getirilen yaşlılara, müsabaka öncesinde Kafkasspor formaları giydirildi. Karşılaşma öncesinde tribünleri selamlayan huzurevi sakinleri, taraftarların alkışlarıyla karşılandı.
Kendilerine tribünde özel olarak ayrılan bölümde karşılaşmayı takip eden yaşlılar, Kafkasspor'a tezahüratlarla destek verirken, yaşadıkları mutluluk da yüzlerine yansıdı.
“BÜYÜKLERİMİZİ HER FIRSATTA MUTLU ETMEK İSTİYORUZ”
Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, yaşlıların toplum için büyük bir değer taşıdığını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Büyüklerimizi her fırsatta onore ve mutlu etmek istiyoruz. Salonumuzda ağırlıyor, kendi mekanlarında onlara spor yaptırıyoruz. Huzurevi müdürlüğümüzle ortak proje ve etkinlikler planlıyoruz. Geçen yıl Bursa'daki bütün huzurevlerinin katılımıyla yaşlılarımız için spor şenliği yapmıştık. Çok keyifli anlar yaşamışlardı. Bu yıl içerisinde aynı etkinliği çevre illerdeki huzurevlerini davet ederek yapacağız.”
Kafkasspor'un hafta sonundaki maçını da bu anlamlı güne denk getirdiklerini ifade eden Yücel, huzurevi sakinlerini karşılaşmaya davet ederek hem maç izlemelerini hem de seremoniye katılmalarını amaçladıklarını söyledi.
Yücel, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaşlıların saha içerisine girmesine izin vermediğini, ancak tribünde taraftarlarla buluşturulan huzurevi sakinlerinin yine de büyük mutluluk yaşadığını belirtti.
“HEPİMİZ YAŞLI ADAYIYIZ”
Projeye destek veren Kafkasspor Başkanı Rasim Erdem, Huzurevi Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor antrenörü M. Cihan Birlik'e teşekkür eden Yücel, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Hepimiz yaşlı adayıyız ve ömrümüz yeterse bu vefayı görmek isteyeceğiz. Bu nedenle büyük tecrübelere sahip, dramatik hikayeleri olan yaşlılarımıza karşı duyarlı olmamız gerekiyor. Onları ziyaret edip hikayelerini dinleyelim. Buna çok ihtiyaçları var.”
Gerçekleştirilen etkinlik, huzurevi sakinleri ile Kafkasspor taraftarlarını bir araya getirirken, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde anlamlı ve duygu dolu görüntülere sahne oldu.
HABER: UĞUR KESEN




