İstanbul’daki selde, Çan ilçesindeki arsa satışı sonrası alınan 4 milyon 500 bin TL değerindeki otomobil kullanılamaz hale geldi. Görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

İstanbul’da etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen sel, aralarında 4 milyon 500 bin TL değerindeki bir otomobilin de bulunduğu araçlarda hasara yol açtı.

Edinilen bilgilere göre bir vatandaş, babasına ait Çanakkale’nin Çan ilçesindeki arsayı sattıktan sonra lüks bir otomobil aldı. Sel sularına maruz kalan araç kullanılamaz hale geldi.

Otomobilin sel sonrasındaki durumunu gösteren görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntüler, kullanıcılar arasında çok sayıda yorum yapılmasına neden oldu.

Paylaşımların altında “Kaskosu vardır herhalde”, “Arsa satıp araba alınmaz” ve “Güvenme dünya malına, bir kıvılcım yeter” yorumları yer aldı. “Aşağı doğru Çan eğrisi olmuş” ifadesi de dikkat çeken yorumlar arasında bulundu.

Olay, selin yol açabileceği maddi kayıpları yeniden gündeme getirdi.

Okumaya Devam

Benzer Haberler

Tümünü Gör →
Tepkiler yükleniyor…
Okur Yorumları

Yorumlar· 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Yorumlar yükleniyor…