İnegöl Devlet Hastanesi, göreve yeni başlayan pratisyen hekimlerin Acil Servis çalışmalarına hızlı ve etkin şekilde uyum sağlamaları amacıyla bilgilendirme eğitimi düzenledi.
ACİL TIP UZMANI DR. FATİH ARICILAR EĞİTİM VERDİ
Hastaneye yeni ataması gerçekleştirilen pratisyen hekimlere yönelik eğitim, Acil Tıp Uzmanı Dr. Fatih Arıcılar tarafından gerçekleştirildi.
Program kapsamında Acil Servis’in genel işleyişi ve çalışma süreçleri hakkında bilgi verilirken; hasta değerlendirme ve önceliklendirme süreçleri, acil durumlarda ekip koordinasyonu, hasta güvenliği ve etkin iletişim konuları üzerinde duruldu.
EKİP ÇALIŞMASI VE KOORDİNASYON VURGUSU
İnegöl Devlet Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, sağlık hizmetlerinin etkin şekilde yürütülmesinde güçlü ekip çalışması ve koordinasyonun önemine dikkat çekildi. Yeni göreve başlayan hekimlerin hastaneye ve çalışma ekibine kısa sürede uyum sağlamalarının desteklendiği belirtildi.
Hastane yönetimi açıklamasında, “Sağlık hizmetinin en önemli unsurlarından biri olan güçlü ekip çalışması ve koordinasyon anlayışıyla, yeni çalışma arkadaşlarımızın hastanemize ve ekibimize hızlı bir şekilde uyum sağlamalarını desteklemeye devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
İnegöl Devlet Hastanesi, göreve başlayan hekimlere başarı dileklerini ileterek yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.







