BİZDEN DEĞİLSİNİZ

Allah (cc) öncelikle yaralılarımıza acil şifa versin ve Şehitlimize rahmet eylesin ailelerine sabırlar ihsan etsin,bizleri de şefaatlerine nail eylesin. 15 temmuz akşamı seksenli dönemlerin o soğuk ve karanlık günlerinden bir esinti adeta kanımızı dondurdu.12 Eylül 1980  döneminde üçüncü kez ve son kez olarak bilinen darbe 15 Temmuz akşamı tekrar hortlatılmaya çalışıldı.Şükürler olsun ki Türk halkının […]

Yayınlama: 19.07.2016
13.478
A+
A-

Allah (cc) öncelikle yaralılarımıza acil şifa versin ve Şehitlimize rahmet eylesin ailelerine sabırlar ihsan etsin,bizleri de şefaatlerine nail eylesin.

15 temmuz akşamı seksenli dönemlerin o soğuk ve karanlık günlerinden bir esinti adeta kanımızı dondurdu.12 Eylül 1980  döneminde üçüncü kez ve son kez olarak bilinen darbe 15 Temmuz akşamı tekrar hortlatılmaya çalışıldı.Şükürler olsun ki Türk halkının Milli birlik,beraberlik içinde olması ve Devletimizin sağduyusu buna engel oldu,tüm dünyada yankı buldu.Darbe  asla kabul edilemez,geçmişteki 27 Mayıs 1960 darbesi,12 Mart 1971 muhtırası ve 12 Eylül 1980   darbelerinde  hep bir gerekçe sunularak yapıldı peki sizin gerekçeniz neydi?

Büyüyen,ilerleyen bir Türkiye mi? Yoksa FETÖ liderine bir türlü gelmeyen MEHDİLİK mi ? 






Devletimizin,milletimizin kendilerine verdiği imkanlar ile devletine,milletine kurşun sıkan soysuzlar ve onun destekçileri,çanakçıları,yardakçıları! Devletimizi ve en önemlisi Şerefli Türk ordusunu nasıl itibarsızlaştırma yoluna gittiklerini dile getirecek,kınayacak,tanımlayacak ne kelimeler ne de cümleler var, ne söylesek hep bir hafif kalır!

Milli iradenin hakim olduğu,her kesimden insanın ortak bir duruş sergilediği şu günlerde,ilçemizdeki paralelci kesimin tutum ve davranışları resmen bu Milli irade ve halkımızın hafızası ile dalga geçer nitelikte olup akıllara durgunluk veren bir milliyetçilik figüranlığını yapmaktalar.Kamuoyunu etkilemek için demokratik ve milli duruş sergileme çabasındaki bildiriler yayınlamaları,ilan verme yarışında bulunmaları ne kadarda masum ve milli şuur da olduklarını gösteriyor deği mi? YERSEN.    

Ak Parti binasının önünde çevresinde meydanlarda yer bildirimi yaptınız mı,merak etmeyin kimse sizin yıllardır beslediğiniz ihanet çetesini görmez unutuverir,zaten parada çok olunca ucunu kime gösterseniz sizi sahiplenen bir takım iş adamları,medya,basın mensupları çok olur.SİZ HİÇ MERAK ETMEYİN!

Biz sizi iyi tanıyoruz ve iyi biliyoruz,darbe gecesinde sabahı bekleyen acaba darbe olur mu diye bekleyip hiçbir sosyal medya hesabında tek kelime etmeyen,olayların seyri değişince sosyal hesaplarında demokrasi,birlik beraberlik naraları atan iki yüzlü,menfaatperest,çıkarcı,şeref yoksunu olduğunuzu iyi biliyoruz,size çanak tutanları da sizin yanınızda olanları da, kim üstün gelirse cıva gibi o tarafa kayıveririm düşüncesinde olanları da! Dikkat edildiğinde onların sesi daha çok çıkıyor,halkın arasına karışmanız bu onurlu halktan olduğunuzu göstermez !Bunları yaparak kendi olmayan vicdanınızı rahatlatıp,korkularınızı gideremezsiniz.

Siz asla bizim tarafımızda olamazsınız sadece görüntü kirliliği yaparsınız o da kısa süreli olur.

Hz Nuh A.s’a tufan öncesi Rabbimiz” Sana inanları ve aileni koruyacağım” müjdesini vermişti.Hz Nuh A.s kendisine inanları bir gemiye bindirdi yalnız oğullarından biri gemiye binmedi.Tufanla birlikte bir dalga Hz. Nuh A.s ile oğlunu birbirinden kopardı. Hz. Nuh’un oğlu boğulup helak oldu. Hz.Nuh A.s’ın oğlunun boğulması karşısında bir baba hissiyatı ile;
“ Ya Rabbi ailemi koruyacağına söz vermiştin. Neden oğlumu bağışlamadın dedi.”

Yüce Rabbimiz cevaben: “Ey Nuh! Bu senin oğlun değil. Zira onun sana isyan etmesi, onu senin oğlun olmaktan çıkarmıştır.” (Hud Suresi, 45-47) mealinde cevap verdi. 

Hz. Nuh bu cevap üzerine özrünü beyan edip şöyle demişti: “Hakkında kesin bilgim olmayan şeyi istemekten sana sığınırım. Eğer beni affetmezsen, bana merhamet etmezsen, her şeyi kaybedenlerden olurum.” (Hud Suresi, 47) 

Burada Rabbimiz Hz Nuh A.s’ın öz oğlunu evladı saymıyor ondan biri olarak görmüyor.

O halde ırk,nesep,partizanlık,fanatiklik vb. gibi suni olgular etrafında bir araya gelmiş bir birlikteliğin,hele ki bir ihanet çetesinin,vatanına kasteden bir güruhun değil iman kardeşliğinin ve “hubbul vatan minel iman” şuuru ile bir araya gelmiş inanlar bizimdir bizimledir.
Tufanı görüp köşeye sıkıştığı için kendi çıkar ve menfi duygularını ön planda tutarak,korkusundan meydanlara gelenler bizimle değildir olamazlarda!

Devletimizin yetkili kurumlarından istirhamımız bunların ayıklamaları ve milli iradeye kurşun sıkanlarla aynı çerçevede yargılanmasıdır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş