140 BİN 815 VATANDAŞ ÜCRETSiZ TAŞINDI

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, Kurban Bayramı nedeni ile 140 bin 815 İnegöllü vatandaşı ücretsiz taşıdıklarını ifade ederek, “İnegöl’de konforlu ulaşım için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Yayınlama: 20.08.2019
737
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, “Bildiğiniz gibi vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına önce araçlarımızı değiştirmiştik. Kartlı sisteme geçiş yapıldı. Kalite ve teknoloji ile vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.

 

Sözlerini sürdüren Bayram, “Tam 99 bin 211 kişi, engelli 2 bin 389 kişi, engelli refakatçi 311 kişi, öğrenci 23 bin 142 kişi, diğer 819 kişi, emniyet kartı ile 141 kişi, zabıta kartı ile 9 kişi, gazi kartı ile 116 kişi, serbest kart ile 8 kişi, basın kartı ile 25 kişi, 65 yaş kartı ile 4 bin 602 kişi, ve 10 bin civarında kartsız biniş ile Kurban Bayramı süresince toplam 140 bin 815 kişinin ücretsiz bir şekilde ulaşımını sağladık “dedi.






 

İnulaş olarak İnegöllü vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Bayram, “İNULAŞ olarak İnegöllü vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için mücadele ediyoruz. İnegöllü vatandaşların her şeyin en iyisine layık. Bunu her ortamda söylüyorum. Eksik ve aksaklıklarımız olabilir. Bunları da zamanda aşacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Bayram sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Vatandaşlarımızın benimsemediği olumsuzluklar olduğu zaman kesinlikle bizlere ulaşmalarını rica ediyorum. Aynı zamanda vatandaşlarımızın özellikle otobüs şoförleri ile ikili diyaloglarında daha sakin olmaya davet ediyor, herhangi bir olumsuzlukta dediğim gibi bizlere ulaşmalarını rica ediyorum”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş